Hollu(Gruber)-Bora 10 liter

Hollu(Gruber)-Bora 10 liter

Hollu(Gruber)-Bora 10 liter

Cikkszám: 60

Illatos tisztító

A termék ára:

31 872 Ft

Bruttó: 40 477 Ft
 
  darab

Termék leírása

A gruber-BORAsemleges tisztító a szaniter  területek mindennapi kímélő takarításához. A termék klórmentes, és nem tartalmaz savakat (mint sósav, kénsav, foszforsav). A helyiségekben intenzív friss illatot biztosít. Csíkmentesen tisztít, így külön törölgetést nem igényel. Védi a vizesblokkokban gyakori anyagokat (króm, alumínium, porcelán, műanyag, zománc, csempe, márvány). Nem mar, így kíméli a bőrt  és nem roncsolja a textíliákat. Használata gazdaságos és időtakarékos . A tisztított felületek tiszta, mésztelen, csík nélküli, fénylő külsőt kapnak.

A gruber­BORA könnyen eltávolítja a mész-, bőrzsír-, olaj­, zsír­ és szappanmaradványokat. Mindennapi használatával nem keletkezik vízkőlerakódás.

Összetevők:mosóaktív anyagok, alkohol, oldószer, illatanyag.

Jellemzői:   lila  színű, intenzív higénikus illatú, alacsony viszkozitású folyadék.

pH érték  koncentrátumban: 6.3

 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:

Minden létesítmény vizesblokkjai, mint pl.: kórházak, szociális otthonok, óvodák, iskolák, hivatalok, hotelek, uszodák (itt az üveg és az alumínium ablakkeretek tisztításához is) stb.

Minden lemosható, vízálló anyag, mint pl.: krómszerelvények, mosdók, WC csészék, zománcok, fal­ és padlófelületek, eloxált ablakkeretek, üveg, műanyag, ötvözött acél, márvány.

 

A gruber­BORAa következő termékfajták kiváltására alkalmas: súrolópor, folyékony intenzív tisztító, WC tisztító, fémtisztítószer, alkoholos és általános tisztítók, továbbá fürdőszoba tisztító és minden egyéb agresszív tisztítószer.

 

FELHASZNÁLÁSI MÓD:

Szerlvények, WC­k, mosdók tisztításánál keveset spriccelünk az 1 literes flakonból, hagyjuk hatni, leöblítjük, végül hagyjuk  megszáradni.

Fali csempékre és padlófelületekre kb. 20­40 ml  tisztítószert adagoljunk  10 liter,  max. 30 °C -os vízhez.

 

Biztonsági tanács: A vegyszerekre vonatkozó előírásokat be kell tartani !

                                Gyermekek elől el kell zárni !

FORGALMAZÁSI ENGEDÉLY SZÁM:  2551 / 97

Biztonsági adatlap

Kosár

Az ön kosara jelenleg üres.

Akciós termékek