Hollu(Gruber)-Alfa Blue 10 liter

Hollu(Gruber)-Alfa Blue 10 liter

Hollu(Gruber)-Alfa Blue 10 liter

Cikkszám: 100

Felülettisztító

A termék ára:

23 493 Ft

Bruttó: 29 836 Ft
 
  darab

Termék leírása

Termék leírása

A hollu ALFA Blu egy univerzális zsíroldó tulajdonságokkal rendelkező, alkoholtartalmú, univerzális tisztítószer-koncentrátum. A vízálló felületekről könnyűszerrel távolít el mindenfajta szennyeződést, mint: olaj, zsír, zsíros korom, légszennyezettségből adódó lerakódások, kenőcsmaradványok (pl.:kórházakban), friss tollvonások stb. A termék alkoholtartalma biztosítja a csíkmentes száradást. Kíméli és ápolja a kényes felületeket és megőrzi azok fényességét. Légfrissítő illatkomponenseket tartalmaz, megszünteti a zavaró szagokat és kellemes, friss illatot biztosít.

A bőrkímélő vegyület biológiailag lebomlik, környezetbarát. Rendkívül gazdaságosan használható.

Összetevők: mosóaktív hatóanyagok, alkohol, oldatközvetítő, segédanyagok (zsíros alkotórészek nélkül).

Jellemzői: narancsszínű, kellemes friss illatú, alacsony viszkozitású folyadék.

pH-érték koncentrátumban : 6,4

 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:

Minden épületfajtában, pl.: egészségügyi, oktatási, ipari létesítményekben, közintézményekben, vendéglátó - és szállodaiparban stb.

Minden lemosható felületen, pl.:érzékeny, sima és nem sima műanyagfelületek, csempék, üveg, zománcozott és lakkozott felületek, természetes-és műkő felületek, ablak és ablakkeretek, alumínium és nemesfémek stb.

FELHASZNÁLÁSI MÓD:

Normál szennyeződés esetén 1-2 spriccelést ( 20-40 ml ) adagoljunk az önzárós zárókupakkal ellátott flakonból, míg erősebb szennyeződés esetén max. 6 spriccelést 10 liter vízhez. Az oldatot felvisszük a felületre, a feloldott szennyeződést felszedjük és hagyjuk felszáradni.

Az egy literes flakonokhoz külön megvásárolható egy rendkívül praktikus adagoló, amellyel az adagolás pontossá és egyszerűvé válik.

A szélsőséges szennyeződések eltávolításánál, pl.:tűzhelylapokra, fürdőkádakra, íróasztallapokra, hígítatlan terméket használjunk. (előzőleg próbáljuk ki a felület ellenálló képességét)

 

Biztonsági előírás:A vegyszerekre vonatkozó előírásokat be kell tartani ! Gyermekek elől el kell zárni !

Biztonsági adatlap

Kosár

Az ön kosara jelenleg üres.

Akciós termékek