Buls-Samba 10 liter

Buls-Samba 10 liter
Buls-Samba 10 liter

Buls-Samba 10 liter

Cikkszám: BU10510

Üvegtisztító

A termék ára:

11 620 Ft

Bruttó: 14 757 Ft
 
  darab

Termék leírása

Gyorsan száradó, használatkész üvegtisztító magas alkoholtartalommal. Gond nélkül eltávolítja a zsíros és olajos szennyeződéseket, használata fényes üveget ill. ablakkeretet eredményez. Utántörlés nélkül is gyorsan és csíkmentesen szárad. Jó felületaktív tulajdonságú, habzásszegény, lassítja a felület újbóli beszennyeződését. Környezetkímélő.

 

Alkalmazási területek:

A legkülönfélébb területeken alkalmazható, pl. kórházakban, idősek otthonában, óvodákban, iskolákban, hivatalokban, irodákban, iparban, vendéglátásban, stb.

 

Felhasználási területek:

Ablakok, ablakkeretek, tükrök, üvegfelületek, szélvédők, fém, króm, nemesacél (pl. liftajtók), zománcozott felületek, műanyag felületek, lakkozott fa, stb. tisztítására.

 

Felhasználási javaslat:

A BULS SAMBÁ-t higítatlanul egyenletesen felszórjuk a felületre és ablaktörlő-, vagy közönséges ronggyal letöröljük. Kész a ragyogás.

 

Hatóanyagok:

Alkoholok, felületaktív anyagok, mosóaktív hatóanyagok, segédanyagok.

Termékjellemzők: alacsony viszkozitású, citromillatú, kék színű tisztító folyadék, pH-érték koncentrátumban kb. 7

BIZTONSÁGI JAVASLAT: Gyermekek elől elzárandó!

 

Környezetvédelem:

A BULS SAMBA megfelel a környezetvédelmi előírásoknak. A felhasznált nyersanyagok biológiailag lebomlanak. A göngyöleg, a kupak és a címke újrahasznosítható polietilénből készült. A karton papírja újrafelhasznált papír.

Biztonsági adatlap

Kosár

Az ön kosara jelenleg üres.

Akciós termékek