Buls-Bulsan 10 liter

Buls-Bulsan 10 liter
Buls-Bulsan 10 liter

Buls-Bulsan 10 liter

Cikkszám: BU11000

Vizesblokk tisztító

A termék ára:

13 680 Ft

Bruttó: 17 373 Ft
 
  darab

Termék leírása

Sósav-, kénsav-, foszforsav- és klórmentes savas szanitertisztító, vizesblokkok napi takarításához. Kíméli a hagyományos szaniter berendezéseket, mint pl. a króm, alumínium, porcelán, műanyag, saválló csempék, zománc DIN szerint. Nem maró, bőrkímélő és nem mar lyukat a textíliákba. Takarékos a felhasználásban, időt spórol az egyidejű tisztítással és a helyiség illatosításával. Baktérium és csíraölő hatású; a kezelt felületek tiszták, vízkő- és csíkmentesek lesznek – utántörlés nélkül.

A BULS BULSAN KÖNNYEDÉN ELTÁVOLÍTJA: Mész- és húgykőlerakódásokat, rozsda- és cementfoltokat,  zsír-, olaj- és szappanmaradványokat.

 

Alkalmazási területek:

A legkülönfélébb vizesblokkokban alkalmazható, pl. kórházakban, idősek otthonában, óvodákban, iskolákban, hivatalokban, irodákban, hotelekben, uszodákban, (üveg és alumínium ablakkeretek tisztítására is alkalmas) stb.

 

Felhasználási területek:

Minden lemosható, saválló anyagra alkalmazható, mint pl. krómszerelvények, mosdók, WC-kagylók, saválló zománcon és fal- ill. padlóburkolatokon, eloxált ablakkereteken, üvegen, műanyagon és nemesacélon.

FIGYELMEZTETÉS:      Alkalmatlan olyan nem saválló padló ill. falburkolatokra (mint pl. márvány), ill. olyan zománcozott fürdőkádakra, amelyek nem felelnek meg a DIN előírásoknak.

BULS BULSAN az alábbi termékek kiváltására alkalmas: súrolópor, folyékony intenzív tisztítószerek, fémtisztító, alkoholos tisztító, általános lemosó és egyéb nem agresszív tisztítószerek.

                                  

Felhasználási javaslat:

Szerelvények, WC-k és mosdók tisztításához töményen alkalmazzunk pár spriccelést a praktikus literes flakonból, hagyjuk hatni, öblítsük le, hagyjuk száradni. Csempéken és padlón úgy alkalmazzuk, hogy 1-2 spriccelést (kb. 20-40 ml) adunk a max. 30°C-os 10 liter vízbe. Nedvszívó felületeket és fugákat használat előtt jól be kell nedvesíteni, az oldatot rövid ideig hatni hagyjuk, majd vízzel leöblítjük. Ne alkalmazzuk forró felületeken!

 

Hatóanyagok:

Mosóaktív anyagok, inhibitorok, szervetlen savak, citromsav, segédanyagok.

Termékjellemzők: alacsony viszkozitású, friss illatú, piros színű tisztító folyadék, pH-érték koncentrátumban kb. 1. BIZTONSÁGI JAVASLAT: Gyermekek elől elzárandó! Ha szemmel érintkezik alaposan ki kell öblíteni vízzel. Mint savas tisztítószer, nem kerülhet kapcsolatba klórtartalmú tisztítószerrel!

 

Környezetvédelem:

A BULS BULSAN megfelel a környezetvédelmi előírásoknak. A felhasznált nyersanyagok biológiailag lebomlanak. A göngyöleg, a kupak és a címke újrahasznosítható polietilénből készült. A karton papírja újrafelhasznált papír.

Biztonsági adatlap

Kosár

Az ön kosara jelenleg üres.

Akciós termékek