Buls-Bulflor 10 liter

Buls-Bulflor 10 liter
Buls-Bulflor 10 liter

Buls-Bulflor 10 liter

Cikkszám: BU12000

Padlóápoló

A termék ára:

16 320 Ft

Bruttó: 20 726 Ft
 
  darab

Termék leírása

Tulajdonságok:

Viasz- és szappanmentes padlóápoló optimális tisztító és ápoló tulajdonságokkal. Intenzíven tisztít anélkül, hogy bevonatokat kilúgozna, folt- és csíkmentesen szárad. Ápoló komponenseket tartalmaz, melyek nem rétegződnek és képeznek ezáltal sötét peremeket. A BULS BULFLOR gépi alkalmazásra is alkalmas, habzásszegény és vödrös kocsival is alkalmazható. Hosszantartó, kellemes friss illatú. Több felhasználás után (ultra – High Speed eljárással magasfényűre) polírozható.

A BULS BULFLOR KÖNNYEDÉN ELTÁVOLÍTJA: szennyeződést, járóvonalak nyomait, olajt és zsírt.

Alkalmazási területek:

Nagy felületek gépi tisztítására ill. kétvödrös felmosó kocsikhoz, kórházakban, idősek otthonában, óvodákban, iskolákban, közigazgatási épületekben, irodákban, üzletközpontokban, tornatermekben, ipari létesítményekben, vendéglátásban.

Felhasználási területek:

Minden lúg- és vízálló padlóburkolat tisztítására és ápolására alkalmas; használható bevonatos ill. bevonat nélküli padlókra, polírozott vagy lakkozott burkolatokra is. PVC, gumi, műanyag, csúszásmentes gumi, természetes- és műkő, tornatermek padlóira, stb. alkalmazható.

FIGYELMEZTETÉS: nem alkalmazható lakkozatlan fa  padlóburkolatra!

BULS BULFLOR a következő termékek kiváltására alkalmas: általános tisztítószer, alkoholos tisztítószer, szappanos tisztítószer, fényező tisztítószer, polimer- és viasztartalmú ápolók és sok esetben keménybevonatok helyett. Fertőtlenítő szerekkel jól összefér.

Felhasználási javaslat:

NAPI TAKARÍTÁSHOZ: 1-2 spriccelést (kb. 20-40 ml) adjunk 10 liter max. kézmeleg vízhez. Az oldatot vigyük fel egyenletesen, szedjük fel a szennyeződést, hagyjuk száradni. Gépi alkalmazás esetén töményebben alkalmazandó.

SZÓRÓFEJES alkalmazás: 1:3 arányban higítsuk vízzel és szórjuk fel a felületre.

EGYSZERI ÁPOLÁSHOZ: 1:5 – 1:10 arányban higítsuk vízzel, az oldatot vigyük fel a burkolatra és száradás után polírozzuk.

KÖZTES TAKARÍTÁSHOZ: 1:10 arányban higítsuk vízzel.

BULS BULFLOR-ral kezelt padlóburkolaton ne alkalmazzunk alaptisztítókat, hogy az ápoló komponensek a felületen maradjanak.

Hatóanyagok:

Mosóaktív hatóanyagok, alkoholok, emulgátorok, ápoló komponensek, segéd- és illatanyagok.

Termékjellemzők: alacsony viszkozitású, friss illatú, zöld színű tisztító folyadék, pH-érték koncentrátumban kb. 8,5

BIZTONSÁGI JAVASLAT: : Gyermekek elől elzárandó! Fagyra érzékeny.

Környezetvédelem:

A BULS BULFLOR megfelel a környezetvédelmi előírásoknak. A felhasznált nyersanyagok biológiailag lebomlanak. A göngyöleg, a kupak és a címke újrahasznosítható polietilénből készült. A karton papírja újrafelhasznált papír.  

Biztonsági adatlap

Kosár

Az ön kosara jelenleg üres.

Akciós termékek