Buls-Perfect 10 liter

Buls-Perfect 10 liter

Buls-Perfect 10 liter

Cikkszám: BU14200

Alapozó diszperzió

A termék ára:

30 678 Ft

Bruttó: 38 961 Ft
 
  darab

Termék leírása

Tulajdonságok:

Kopásálló, hosszan tartó alapozódiszperzió, tartós póruskitöltő és felületkiegyenlítő anyag. Rendkívül alkalmas a nyitottpórusú, erősen igénybevett, durva felületek kezelésére, ill. a felületkezelést megelőző alapozására.  Könnyű vele dolgozni, a kitűnő póruskitöltő-erővel rendelkező termék a felületen gyorsan terül. Rendkívül erősen köt a felületre és tartós, csúszásmentes, önfényű védőréteget képez. Nem érzékeny a szennyeződésekre, lábnyomokra, cipőtől származó csíkokra. Ellenáll az alkoholtartalmú és fertőtlenítő szereknek. Köztes tisztítás esetén egyszerűen újra bevonható a felület. High-Speed eljárással is alkalmazható.

Alkalmazási területek:

A legkülönfélébb területeken alkalmazható, pl. kórházakban, idősek otthonában, óvodákban, iskolákban, hivatalokban, irodákban, stb.

Felhasználási területek:

Minden vízálló burkolat bevonatképzésére alkalmas, pl. PVC- és műanyagpadlókra, linóleum-, gumi- ill. kaucsukburkolatra, természetes- és műkőre.

FIGYELMEZTETÉS:      Nem alkalmas lakkozatlan fa és parketta felmosására.

Felhasználási javaslat:

A BULS PERFECT-et az alaptisztított, tenzidmentes és száraz padlón vékonyan és egyenletesen hordjuk fel. Csak a tökéletes száradás (20-30 perc) után vigyük fel a következő rétegeket. Új bevonatréteg képzése esetén ez 2-4 réteg legyen. Használat előtt a padlófűtést kapcsoljuk ki. A védőfilm 1-2 nap után teljesen igénybevehető. Új védőbevonaton kb. 1 hétig csak nedves tisztítást végezzünk, csak tiszta vízzel.

További kezelés:

ÁPOLÁS: Koptatóréteg létrehozása BULS PROTECT-tel.

NAPI TAKARÍTÁS: Normál szennyeződés esetén nedves tisztítást alkalmazzunk. Erősebb szennyeződés esetén vizes tisztítást alkalmazzunk BULS BULFLOR-ral vagy BULS ALCOFLOR-ral. Makacs nyomok esetén szórótechnikát vagy High-Speed eljárást alkalmazzunk.

FELÜLET FERTŐTLENÍTÉSE: BULS BULSEPT alkalmazásával.

ALAPTISZTÍTÁS: a bevonat könnyen eltávolítható BULS BOSS-szal, linóleum vagy gumi burkolaton BULS NEOLAN-nal.

Hatóanyagok:

Viaszok, akrilátok, poliuteránok, hálosítók, segédanyagok.

Termékjellemzők: tejszerű, finomdiszperziós, parfümillatú emulziós ill. diszperziós folyadék, pH-érték koncentrátumban kb. 9.

BIZTONSÁGI JAVASLAT: Gyermekek elől elzárandó! Fagyra és hőségre érzékeny.

Környezetvédelem:

A BULS PERFECT megfelel a környezetvédelmi előírásoknak. A felhasznált nyersanyagok biológiailag lebomlanak. A göngyöleg, a kupak és a címke újrahasznosítható polietilénből készült. A karton papírja újrafelhasznált papír.

Biztonsági adatlap

Kosár

Az ön kosara jelenleg üres.

Akciós termékek