Buls-Carpex 10 liter

Buls-Carpex 10 liter

Buls-Carpex 10 liter

Cikkszám: BU16100

Szőnyegtisztító koncentrátum extrakciós berendezésekhez

A termék ára:

19 024 Ft

Bruttó: 24 160 Ft
 
  darab

Termék leírása

Tulajdonságok:

Gépi intenzív speciális koncentrátum szőnyegek extrakciós tisztítására. A BULS CARPEX nem hagy hátra ragacsos maradványokat, és véd az újbóli szennyeződéssel szemben (antisoiling hatás). Rendkívül habzásszegény beállítású összetevőkkel és kellemes friss illattal. Nem tartalmaz fehérítőket ill. vízben oldhatatlan oldószereket.

 

Alkalmazási területek:

Minden területen alkalmazható.

 

Felhasználási területek:

Minden színtartó, vízálló textilbevonat, szőnyeg és bútorszövet gépi extrakciós tisztításához.

 

Felhasználási javaslat:

Tisztítás előtt alaposan porszívózzunk (kefével, amennyiben lehetséges) ill. távolítsuk el a foltokat BULS DETAS-szal. A színtartósságot ill. a vízállóságot ellenőrizzük egy nem feltűnő helyen. 1-2,5%-os (100-250 ml 10 liter vízben) higításban alkalmazzuk minden extrakciós géphez, kézmeleg vízben. A foltokat és a járóvonalakat szórjuk előzőleg be az oldattal. A gép gyártójának előírásai szerint alkalmazzuk a megfelelő extrakciós eljárást. Erős szennyeződés esetén esetlegesen ismételjük meg a munkamenetet. Habképződés esetén alkalmazzuk a BULS TAP habzásgátlót a szennyvízcsőben, szennyvíztankban vagy az injektorban. A habzásgátló nem kerülhet a szőnyegre.

FIGYELMEZTETÉS: Óvatosan alkalmazandó jutaszövet aljzatú szőnyegeknél (nedvesség hatására összehúzódhat), ezért használat előtt ellenőrizendő a szőnyeg aljzatán.

Használat előtt kapcsoljuk ki a padlófűtést. A gépet minden használat után eresszük le és mossuk át a pumpát tiszta vízzel.

 

Hatóanyagok:

Mosóaktív hatóanyagok, alkohol, habzásszabályozók, impregnáló- és hálósító anyagok, segédanyagok.

Termékjellemzők: alacsony viszkozitású, kellemes illatú, sárga színű tisztító folyadék, pH-érték koncentrátumban kb. 10.

BIZTONSÁGI JAVASLAT: Gyermekek elől elzárandó!

 

Környezetvédelem:

A BULS CARPEX megfelel a környezetvédelmi előírásoknak. A felhasznált nyersanyagok biológiailag lebomlanak. A göngyöleg, a kupak és a címke újrahasznosítható polietilénből készült. A karton papírja újrafelhasznált papír.

Biztonsági adatlap

Kosár

Az ön kosara jelenleg üres.

Akciós termékek